Repaircafé weer dicht

Na een mooie opening en vliegende start op 2 oktober 2020 moeten we nu al weer besluiten dat het Repaircafé in verband met de Corona maatregelen moet sluiten.
Tijdens de eerste bijeenkomst konden we van de 14 bezoekers er al 10 helpen door ze met een gerepareerd apparaat naar huis te laten gaan. Dat was succesvol. Maar we gaan ondanks deze tegenvaller niet bij pakken neerzitten. Zodra het weer verantwoord is zal het Repair café bij Howeko weer openen. Dan gaan we weer op afspraak werken . Via de Mooi Laarbeek krant houden we u op de hoogte.

Als gevolg van de ontwikkelingen rond het coronavirus, heeft het bestuur van Howeko besloten de instelling voor vier weken op slot te doen. De vraag of we dan heropenen, hangt af van de richtlijnen die de regering daaromtrent uitvaardigt. Maar we hopen op een spoedige opening,