Repaircafé weer open

Op 2 oktober 2020 werd met veel flair het tweede Repaircafé van Laarbeek geopend.
Het was helaas de eerste en laatste bijeenkomst bij Howeko in Beek en Donk.
Corona sloeg toe en alle activiteiten moesten stopgezet worden. Maar nu mogen we weer opengaan en we zijn blij dat we op vrijdag 2 juli 2021 ons tweede Repaircafé kunnen houden.
De handen van onze vrijwilligers jeuken om eindelijk weer aan de slag te kunnen gaan. Dus kom maar op met alle apparaten die het tijdens de coronaperiode begeven hebben. Wij gaan kijken of we deze kleine huishoudelijke apparatuur, kleine meubels en kleding met een klein gebrek een tweede leven kunnen geven. Want u weet het: ‘weggooien, mooi niet’. Gun het apparaat een tweede ronde.
We werken van 9.30 uur tot 12.00 uur en denken zo heel wat mensen uit Beek en Donk en Laarbeek van dienst te kunnen zijn.
Door corona werken we voorlopig nog op afspraak. Dat gaat als volgt: je stuurt een mail naar repairlaarbeek@gmail.com en geeft daarin aan wanneer je graag wilt komen en wat je graag gerepareerd wil hebben. Dan krijg je een mail terug met daarin een tijdstip waarop we je verwachten. Daardoor kan het op een coronaveilige manier met een zo kort mogelijke wachttijd. De reparatie is in principe gratis, een vrijwillige bijdrage wordt echter op prijs gesteld. Als er nog wachttijd is, zorgen wij uiteraard voor een kopje koffie of thee, waarvoor we een bijdrage van 60 cent vragen.
Als er verder geen verrassingen zijn, zullen we vanaf nu weer elke eerste vrijdag van de maand het Repaircafé openen. Kijk op de site van Howeko.nl en lees onder het kopje Repaircafé alle bijzonderheden. U bent van harte welkom.