Open dag 10 oktober

De open dag vindt plaats van 11.00 -16.00 uur. Deelnemers van Howeko laten aan de bezoekers van de open dag hun werkstukken zien. De werkstukken verschillen in niveau van beginneling tot gevorderde. Aan de deelnemers kan gevraagd worden hoe zij begonnen zijn en hoe ze zover zijn gekomen. Dat kan voor u een overweging zijn om eens een keer te komen meedoen in een groep. Van alle afdelingen is wel wat te zien. Als er een kaartje bij een object staat met een prijs erop, dan is het werkstuk te koop. En er is nog meer te doen!

Als het weer het toelaat zal ‘Raku’, een van oorsprong Japanse techniek van stoken, te zien zijn. Ook kunt u zien hoe van een schapenvacht een bolletje wol wordt gemaakt. Op dit moment zijn schapenvachten heel goedkoop. Misschien iets wat u altijd al had willen doen. Hoe moeilijk is het? U kunt het zien.

Ook Repaircafé is aanwezig met een stand. U kunt alvast daar een afspraak maken voor een reparatie.