Laatste coronamaatregelen 26 nov

Helaas moeten we naar aanleiding van de laatste berichten van het coronabeleid ook onze toegang daarbij aanpassen. Dat betekent in ieder geval dat u een toegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dat is een qr-code met vaccinatie, een bewijs van coronatest of bewijs dat u corona hebt gehad.

Daarnaast staat er bij binnenkomst een flesje gel om uw handen te ontsmetten. Op alle plaatsen vragen wij u om 1,5 m afstand te bewaren en in de gangen en bij het verplaatsen (lopen) een mondkapje te dragen.

De begeleiders zijn op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om Howeko open te houden. Sommige groepen zullen voorlopig sluiten. Andere groepen gaan verder met een halvering van de groep.

De timmerwerkplaats is nog maar gedeeltelijk geopend. Maandag gesloten, dinsdag open, woensdag open, donderdagmorgen open, donderdagmiddag dicht.

De timmerwerkplaats is met 10 bezoekers vol. U zult dan gevraagd worden op een ander moment terug te komen. We hopen met deze aangepaste maatregelen Howeko open te kunnen houden.