Beeldhouwen nieuwe activiteit

Per 1 april 2022 start een nieuwe activiteit bij Howeko. Als aanvulling op alle creatieve activiteiten bij Howeko komt de beeldhouwgroep van Elly Faber naar Howeko. De groep, die bestaat uit een 8-tal dames, hoopt een nieuw thuis te vinden in onze uitdagende en creatieve omgeving.

De groep staat onder begeleiding van Elly Faber. Zij heeft voldoende vaardigheden om de groepsleden te begeleiden in het wordingsproces van ruwe steen naar een mooi kunstwerk. Elly geeft geen cursus maar kan door haar ervaring van de laatste jaren de leden aanwijzingen geven om het kunstwerk te maken dat ze voor ogen hebben.

De groep trekt er regelmatig op uit om bij bekende steenhandelaren passende stenen uit te zoeken.

Voor Elly is ook het groepsproces belangrijk; samen een gezellige ochtend beleven is een must en dat past goed bij HOWEKO waar Hobby en Kontakt het belangrijkste is. De groep van Elly gaat op woensdagochtend werken en zal daarom op 6 april 2022 om 9 uur voor het eerst starten.

Heb je interesse om mee te doen? Dan kun je je melden via  info@howeko.nl. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegezonden. Uiteraard kun je daar ook nadere informatie vragen.