Howeko weer van start na een warme zomerstop

De zomervakantie zit er weer op en als het over de weersomstandigheden gaat, heeft iedereen wel kunnen genieten. Inderdaad soms te heet en zeker te droog maar hij is weer voorbij die mooie zomer. En daarmee begint ook Howeko aan de start van de tweede helft van 2022.

Vanaf maandag 5 september 2022 kunnen de schilders, keramisten, mozaïekers, beeldhouwers, tekenaars, handwerkers  en timmermannen weer van start. Uit ervaring weten we dat veel mensen  uit hebben gezien naar de gezellige momenten bij Howeko. Inmiddels zijn er meer dan 130 abonnementhouders die onder deskundige begeleiding van de vrijwilligers een of meerdere dagdelen hun hobby uitoefenen. Vanaf 5 september 2022 zal ook Hof van Heerlijk het gebouw bemensen en we gaan uit van een goede samenwerking. Omdat we een aantal ruimten samen gebruiken, zullen we moeten wennen aan nieuwe buren. Daar is alle vertrouwen in. En vanaf eind oktober, begin november zullen via kinderdagverblijf Donky ook de geluiden van kinderen het gebouw opfleuren.

Howeko kijkt er naar uit. Wat meer leven in de brouwerij is alleen maar goed. Wij zijn blij dat we in ons gebouw, aan het Wethouder Heinsbergenplein, kunnen blijven.

Heeft u na uw vakantie ook zin om een hobby op te pakken, gezellig contact te leggen met dorpsgenoten, kom dan eens langs, proef de sfeer, drink een kopje koffie en kijk of Howeko ook iets voor u kan betekenen.  U kunt vast een kijkje nemen op onze website www.howeko.nl om te zien wat we allemaal doen.