HoWeKo heeft puzzelkast

Puzzelkast bij Howeko

Een paar  maanden geleden meldde Maria Spaan zich bij Howeko. Ze wilde graag een puzzelkast inrichten. Puzzels worden vaak een tot drie keer gemaakt en liggen dan maar in de kast terwijl ze best duur zijn. Maria wilde puzzels graag hergebruiken. Omdat Howeko het uitgangspunt van duurzaamheid onderschrijft, en de puzzelkast daar zeker in past, wilden we graag meewerken.

Maria had zelfs nog hout voor een kastje en met behulp van de timmermannen, Jan Hendriks en Harry van Hal, werd er bij Howeko snel een solide kast gemaakt.

De puzzelkast staat nu bij Howeko en is daarmee toegankelijk voor alle 130 bezoekers die Howeko wekelijks ontvangt. Maar ook andere mensen die op zoek zijn naar een leuke puzzel, kunnen Howeko bezoeken en een puzzel meenemen. De koffie staat altijd klaar.

Maria zal elke 14 dagen toezicht houden op de puzzelkast. De puzzels die er liggen, moeten compleet en schoon zijn. We willen niet dat je het laatste stukje mist. Als je thuis een puzzel hebt kun je die ook inleveren. Maar let op: de puzzel moet schoon en volledig zijn.

Als het u leuk lijkt om deel te nemen aan de andere activiteiten van Howeko zoals handwerken op de maandagmorgen of mozaïeken op de dinsdagmiddag kan dat uiteraard ook. Loop gerust binnen, maak kennis met de gezellige groep en kijk of er een klik is. Howeko is er voor gezelligheid en contact. Tijdens het uitoefenen van de hobby wordt van alles besproken. Je kunt er je ei kwijt.

Kijk op www/howeko.nl voor alle activiteiten,  mail naar info@howeko.nl voor vragen.